5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IMA LI BOLJEG POZIVA: Zvezda spremila Delijama prijatno iznenađenje za obe utakmice protiv Budućnosti!

Objavljeno: 07.04.18 u 13:07

Definitivno je da će Crvena zvezda i Budućnost finalnu seriju plej-ofa ABA j.t.d. lige otvoriti utakmicama u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ u ponedeljak i utorak.

I u obe utakmice ulaz za navijače Crvene zvezde biće slobodan. Kapije će biti otvorene samo za pristalice domaćeg kluba, dok u skladu sa propozicijama takmičenja, i preporukom MUP Republike Srbije, razmene karata i ulaska gostujućih navijača, neće biti.

Crvena zvezda mts je kao branilac trofeja stigao do finalne serije uz ogromnu podršku navijača sa tribina, u ambijentu koji je parket dvorane – Aleksandar Nikolić’ učinio domaćim terenom.

Zbog velikog interesovanja klub obaveštava da će se u dvoranu na tribine ulaziti po sledećem rasporedu:

TRIBINE A i C: Ulaz za sve vlasnike sezonskih karata KK Crvena zvezda mts za tribine
TRIBINE B i D: Slobodan ulaz

Za sva ostala mesta u dvorani (parteri B i D, lože, bela i plava loža) karte su po standardnim cenama koje važe za utakmice ABA lige u svim poslovnicama Eventima – stoji na zvaničnom sajtu KK Crvena zvezda.

Zvezda je takođe dodala u obaveštenju da su obe utakmice u Beogradu proglašene visokorizičnim i nijednom navijaču Budućnosti neće biti omogućen ulazak u dvoranu, te da stoga ni ne pokušavaju kako ne bi došlo do problema.

Prva utakmica finala regionalne lige igra se u ponedeljak od 19 sati, a druga u utorak od 18:30h. Kapije će u oba dana biti otvorene dva sata pre početka meča.

0
0
5 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter