0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRI BODA ZA NASTAVAK SERIJE: Jovičić na golu, Đukić vraća u tim zaboravljeno skupo pojačanje (SASTAV)

Objavljeno: 05.04.18 u 09:27

Što zbog povreda, što zbog suspenzije i umora, Miroslav Đukić je primoran da menja, da li je ovo startnih 11 protiv Borca.

Ušao je Partizan posle krize u seriju pobeda, a danas su u Humskoj od 17 časova ‘pikirali’ nova tri boda protiv Borca. Čačani su jesenas pali u poslednjem minutu golom Zorana Tošića, koji se neće još vraćati u ekipu zbog povrede. Kako saznaje HotSport, nekoliko igrača ima probleme sa povredama, a golman Vladimir Stojković će svoje mesto ustupiti Marku Jovičuću. Najbolji golman crno-belih ima četiri žuta kartona. Trener Miroslav Đukić na radpolaganju nema Marka Jevtovića zbog lakšeg potresa mozga zadobijenog na treningu u ponedeljak.

Zbog velikog broja mečeva levi bek Nemanja Miletić će verovatno svoje mesto ustupiti Slobodanu Uroševiću, a opcija od starta je i Sejduba Suma koga nije bilo na sceni od poraza protiv Radnickog u Nišu.

Projektovan sastav: Jovičić – Vulićević, N. R Miletić, Marković, Urošević – Zdjelar, Pantić, Janković, Đerlek, Suma – Ožegović i Tavamba.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter