0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

SUAD ŠEHOVIĆ: Dve pobede protiv Zvezde nam daju mnogo samopouzdanja, serija će biti duga

Objavljeno: 05.04.18 u 12:22

Podgoričani su ove sezone već napravili ogroman uspeh prvim plasmanom u finale regionalnog takmičenja u istoriji kluba.

Međutim, daleko od toga da će se tim zadovoljiti puleni Aleksandra Džikića.

Dobre igre Budućnosti je na svojoj koži najbolje osetila Cedevita koja je imala tri sjajna meča, ali je samo u jednom uspela da slavi.

– Osećaj je fenomenalan. Konačno smo uspeli da napravimo korak dalje, zasluženo stigli do finala ABA lige iako je polufinalna serija bila izjednačena. Čestitke Cedeviti na dobroj seriji i pravom polufinalnom spektaklu. Sada osećamo olakšanje i zadovoljstvo zbog istorijskog prolaska u finale, počeo je priču kapiten Podgoričana, Suad Šehović, a potom dodao:

– Dve pobede protiv Zvezde nam daju mnogo samopouzdanja, ali sigurno će utakmice finalne serije biti drugačije jer se igraju dan za danom. Mislim da ćemo i mi i oni dočekati seriju spremno i da će odlučivati detalji. Mislim da domaći teren jeste od velikog značaja. Svi znamo koliko su ‘vrući’ i Pionir i Morača. I nas i Zvezdu su navijači vodili do finala i bili presudan faktor. Teško je sad bilo šta prognozirati. Idemo utakmicu po utakmicu, mislim da ce biti duga serija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter