0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Partizan se raspucao pred ‘večiti’ derbi, ‘petarda’ protiv Borca uoči plej-ofa (VIDEO)

Objavljeno: 05.04.18 u 18:50

Fudbaleri Partizana deklasirali su Borac iz Čačka na stadionu u Humskoj rezultatom 5:0 (2:0) pred ulazak u plej-of Superlige Srbije.

Forma ekipe Miroslava Đukića je u konstatnom usponu i navijači Partizana bi više od svega voleli da se ona nastavi i u predstojećem ‘večitom’ derbiju u prvom kolu plej-ofa Superlige Srbije. Ako ni zbog čega drugog, onda tek da se pokaže ljutom rivalu ko je bolji, što su navijači i tražili u finišu današnje utakmice od svojih igrača.

Meč u Humskoj danas bio je jedan od onih u kojima je gotovo svaka šansa bila gol, a obzirom da je razlika u kvalitetu između Partizana i Borca velika, sve lopte završavale su u mreži Čačana.

Prva već u devetom minutu kada je Danilo Pantić izveo slobodan udarac sa oko 30 metara oštro i po zemlji, a na loptu naleteo Ognjen Ožegović i postigao svoj prvim pogodak na meču.

Na drugi se čekalo do 38. minuta kada je Svetozar Marković postigao svoj prvenac u crno-belom dresu, i to tako što nije ni zatresao mrežu, jer je golmanu Mišiću lopta ispala iz ruku i tek toliko prešla gol liniju da bi Majo Vujović pokazao na centar.

FOTO: STARSPORT

Sa 2:0 se otišlo na odmor, gde je mnoge ‘isekla’ vest o tuči Grobara i Delija, pri čemu je jedan navijač izboden i poslat na reanimaciju. Ipak, ne i igrače Partizana koji su nastavili još više da rešetaju gol rivala u nastavku.

Već u 53. minutu dosuđen je jedanaesterac zbog prekršaja nad Jovanom Cucinom, a najstrožu kaznu sigurno je izveo Ognjen Ožegović.

Posle devet minuta igre videli smo najlepši momenat na meču. Danilo Pantić je dočekao odbitak na nekih 20 metara, uhvatio volej levom nogom i poslao ga u suprotan ugao gola Borca. Sjajan pogodak!

Konačan rezultat od 5:0 postavio je Zoran Tošić u 72. minutu nakon pokušaja ‘makazica’ Ognjena Ožegovića i asistencije Leandrea Tavambe, koji je odigrao dobar meč, ali se danas nije upisao u listu strelaca.

(Izvor: youtube / AM Video7S)

Partizan sada, kao i najveći rival, ima devet dana da se odmori i spremi za ‘večiti’ derbi naredne subote od 18:30h na stadionu ‘Rajko Mitić’. Tom utakmicom će početi plej-of i konačan rasplet u trci za titulu.

PARTIZAN – BORAC 5:0 (2:0)
(Ožegović 9, 54 pen, Marković 38, Pantić 62, Tošić 72)

Stadion Partizana
Sudija: Majo Vujović (Novi Sad)

PARTIZAN: Jovičić – Cucin, N.R. Miletić, Marković, Urošević – Zdjelar, Pantić (od 69. Kosović), Janković, Đerlek (od 61. Tošić) – Ožegović, Tavamba (od 73. Ivanović). Trener: Miroslav Đukić.

BORAC: Mišić – Obradović, Dupovac, Marinković, Perišić – Zoćević, Čađenović – Knežević, S. Filipović (od 63. Kuveljić), Stamenić – Mateus (od 71. Lukić). Trener: Vladimir Stanisavljević.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter