1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POLITIKA JAČA OD SPORTA: Milo Đukanović pomera finalnu seriju ABA lige?!

Objavljeno: 05.04.18 u 15:54

Postoji velika mogućnost da finalna serija regionalnog takmičenja između Crvene zvezde i Budućnosti ne počne kako je predviđeno 9. aprila.

Kao što smo već objavili i kako stoji na zvaničnom sajtu ABA j.t.d. lige finalne utakmice u Beogradu bi trebalo da se igraju 9. i 10. aprila, odnosno 12. i 13. aprila u Podgorici, dok bi se eventualna ‘majstorica’ igrala 15. aprila ponovo u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

Međutim, kako prenosi ‘Mondo’, predsednički izbori u Crnoj Gori sve to bi mogli da promene. Oni su zakazani za nedelju 15. april, a hala ‘Morača’ već je unapred rezervisana za predizbornu konvenciju Mila Đukanovića, kandidata DPS-a u četvrtak 12. aprila.

Ceo problem mogao bi da bude rešen tako što bi se serija pomerila za jedan dan kasnije, pa bi počela u utorak 10. aprila, a svaki unapred utvrđen meč po rasporedu bi se takođe pomerio za po jedan dan.

Tako bi se konvencija Mila Đukanovića ipak održala u četvrtak, zatim dva duela u ‘Morači’ igrala u petak i subotu, a eventualni peti meč 16. aprila, dan nakon predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Vrlo brzo ćemo dobiti konačnu odluku…

0
0
1 Komentara
  1. NIKAKO NEPRIHVATATI OVAJ PREDLOG STA NAS BRIGA ZA NJIHOVE IZBORE I HALA ALEKSANDAR NIKOLIC JE BILA ZAUZETA PA SMO IGRALI U ZELETNIKU BAS PROTIV TE BUDUCNOSTI NIKAKO PRIHVATATI ZALITI SE ULEBU ODMAH

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter