0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Svi žele da pobede Zvezdu! PAVIĆEVIĆ: Nemojte me pitati za koga navijam u finalu!

Objavljeno: 02.04.18 u 23:35

Crvena zvezda se pobedom nad Mornarom plasirala u finale ABA lige gde će odigrati seriju u tri pobede protiv podgoričke Budućnosti.

Evo šta su o utakmici rekla dva trenera, a medijima se prvo obratio strateg Mornara Mihailo Pavićević.

– Čestitam Zvezdi na pobedi apsolutno zasluženoj. Rekao sam da ne zavisi ova serija od nas već od Zvezde, nemamo za čim da žalimo. Da nam je neko ponudio kraj sezone u ovakvom ambijentu. Želim im puno uspeha u finalu, dobru seriju. Nemojte me pitati za koga navijam, iz Crne Gore sam, a i loše prognoziram. Nadam se da će ovoj ekipi Mornara ovo biti motiv da napravi iskorak.

– Zvezda ima deset načina da dobije, mi samo jedan. Ako nam oduzmete šut spolja, tu je kraj. To je razlika je između Zvezde i nas. Što se atmosfere tiče, bila je i opterećenje. Ovde padaju i evropski velikani, a neće jedan mali Mornar – rekao je Pavićević i osvrnuo se na igru tek oporavljenog Lukovića:

– Poštujem želje igrača, tražio je da igra, ali videli ste koliko nam je pomogao. On mesec dana nije trenirao.

Za Dušana Alimpijevića glavni utisak je bila atmosfera u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’.

– Glavni utisak je atmosfera, to je pobedilo. Ovo je za nas bila najbolja atmosfera od početka sezone i prvi out se ove godine susrećemo sa ovako vatrenom podrškom. Žao mi je, jer bi sigurno ekipa, da je ovakva bila atmosfera čitave godine, izvlačila i više iz sebe.

– Čestitke Mornaru na sjajnoj seriji, namučili su nas na sve tri utakmice uprkos razlikama od 20 i 30 poena, to ne oslikava ništa. Sjajan tim. Forma igrača je dobra, pokazali smo protiv Reala. Pričao sma o karakteru igrača. Bilo je mnogo toga i nije lako svima, i strancima i mladima, pričati o pritisku koji postoji u Zvezdi i šta je Zvezda. Ko god da dođe ovde, priča kako nema šta da izgubi, svi igraju bez pritiska. Svima je cilj pobediti Zvezdu – rekao je Alimpijević.

Iz dvorane ‘Aleksandar Nikolić’ – Strahinja Nikolić

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter