1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEUOBIČAJEN DAN ZA FUDBAL: Evo kad se igra poslednje kolo ligaškog dela SLS, satnica mečeva Zvezde i Partizana budi pažnju…

Objavljeno: 01.04.18 u 23:54

Poslednje 30. kolo Superlige Srbije pred podelu bodova i celokupnog prvenstva na plej-of i plej-aut odigraće se u četvrtak, 5. aprila.

Nije baš svakidašnje da se utakmice nacionalnog šampionata igraju četvrkom, ali to će biti slučaj ovog puta u Superligi Srbije, pošto je 30. kolo zakazano za četvrtak, kako bi se izbegli uskršnji praznici, a opet ostavilo dovoljno vremena u razmaku za početak plej-ofa.

Kao što je poznato, već je prvo kolo zakazano za sredu, 11. april, a već se zna da će okršaj prvoplasirane i drugoplasirane ekipe, Crvene zvezde i Partizana početi u 18 sati.

No, kada se radi o poslednjem kolu prvog dela prvenstva, u četvrtak se ‘namestilo’ da i crveno i crno-beli svoje mečeve igraju u Beogradu na domaćim terenima u istom danu.

Zato, kao i zbog regularnosti, je doneta odluka da i duel Crvene zvezde i Zemuna, kao i Partizana protiv Borca iz Čačka počnu u 17 sati, kako bi se izbegle situacije iz prošlih sezona i sukobi navijača naših najvećih timova.

Iovako će biti prilično rizično na Autokomandi i okolnim ulicama između stadiona ‘Rajko Mitić’ i susednog u Humskoj.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter