0
Domaći fudbal

SPORT NA TV: Zvezda sa Relom za oproštaj od svojih navijača, derbi Voždovca u Superligi Srbije

Objavljeno: 30.03.18 u 08:40

Posle dve nedelje siromašnog TV programa zbog utakmica reprezentacija, vraćamo se nacionalnim ligama, zato daljinske upravljače u ruke.

U centru pažnje je svakako meč 29. kola Evrolige između Crvene zvezde i Real Madrida. To će za crveno-bele ujedno biti i poslednji meč ove sezone u ‘elitnom’ takmičenju pred svojim navijačima. Utakmica počinje od 19 časova, a prenos je na Sport klubu jedan.

Kada je reč o fudbalu, program otvaraju Kinezi Tijanđin Kvanžan i Guangdžu Evergrande, a onda slede i tri susreta nižih liga Engleske. Prvo od 13.45 Oksford – Skantorp, a potom Brentford – Šefild junajted, Midlzbro – Vulvs i Derbi – Sanderlend.

Pored fudbala tu je i jedan prenos ragbi Čelendž kupa, ali i polzfinale teniskog Mastersa u Majamiju.

Na Areni sport čeka nas nastavak domaće Superlige, a 29. kolo otvara beogradski opštinski derbi između Voždovca i Rada na krovu Tržnog centra. Takođe, tu su prenosi belgijskog fudbala, italijanske Serije B, ali i Hrvatske nogometne lige. Pogledajte kompletan TV program za petak 30. mart:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter