0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

DOK NEKOM NE SMRKNE, DRUGOM NE SVANE: Poznat prvi kandidat za zamenu Saše Đorđevića…

Objavljeno: 29.03.18 u 14:42

Srpski selektor Aleksandar Đorđević nije više trener minhenskog Bajerna, a košarkaška javnost u Evropi se već bavi pitanjem njegovog naslednika.

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je lider Bundelsige Bajern Minhen smenio legendarnog srpskog košarkaša i trenera Aleksandra Đorđevića. Razlog, neuspeh u Evrokupu, takmičenju koje vodi u Evroligu, što je Bavarcima bio prevashodni cilj.

Iako, ispadanjem od Darušafake u Evrokupu Bajern nije zatvorio vrata Evrolige (šampion Nemačke ide u ‘elitu’), uprava Bavaraca se odlučila za smenu, a vest je potvrdio sportski direktor kluba Marko Pešić.

FOTO: STARSPORT

Sada se već uveliko spekuliše o naslednicima Saleta Đorđevića, a jedno ime izbija u prvi plan. Naime, turski mediji uveliko pišu da bi novi strateg Bajerna mogao da bude Dejan Radonjić. Jedno je jasno Bavarci ne žele trenera, a da on nije sa naših prostora. Prvo Svetislav Pešić, potom Aleksandar Đorđević, a sada Dejan Radonjić.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter