0
Košarka

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

NBA: Bogdan zaigrao sjajno, pa morao da napusti meč – dvorana Kingsa jezivo prazna, zbog ubistva! (VIDEO)

Objavljeno: 23.03.18 u 09:10

Tragičan događaj koji potresa Sakramento ovih dana, imao je uticaj i na košarkaški klub iz tog grada.

Kingsi su na svom parketu rezultatom 105:90 porazili Atlanta Hokse.

I to pred svega oko dve hiljade gledalaca. Samo toliko ljudi je iskoristilo svoje ulaznice za duel sa Hoksima, a svima koji su uspeli da uđu u halu bilo je dopušteno da se spuste do najboljih mesta na tribinama kako navijači ne bi bili toliko razbacani. Razlog za ovako slabu posetu jesu protesti u Sakramentu, pa i ispred same dvorane, zbog ubistva mladića u dvorištu svoje bake od strane policije tog grada. Stefon Klark je nastradao upucan sa 20 metaka jer su organi reda mislili da je naoružan, dok je mladić u ruci imao mobilni telefon.

To je bila i glavna tema nakon meča i najjači utisak svih igrača, u negativnom smislu. Nakon utakmice su gotovo sve izjave bile vezane za čudnu atmosferu u kojoj se odvijao ovaj duel, a većini igrača sa ovog duela je ovo bio meč sa najmanje gledalaca u NBA ikada, ako ne i svima.

Ali što se igre tiče, bilo je itekako zanimljivo. Jedan od najboljih u prvom poluvremenu bio je Bogdan Bogdanović koji je još tada bio dvocifren, ali je zbog blaže povrede Srbin morao put svlačionice iz koje se vratio sa znatno smanjenim raspoloženjem za igru, te više nije pogađao. Nakon prvog dela sa nekoliko preokreta, usledio je egal i na početku drugog poluvremena, ali su Kingsi preuzeli vođstvo krajem trećeg kvartala nakon čega su imali seriju koja im je donela pobedu. Znatno bolji je Sakramento bio u poslednjih deset minuta što je odlučilo meč.

Za 18 minuta igre je Bogdan Bogdanović imao 11 poena i tri asistencije, dok je Džastin Džekson predvodio svoj tim sa 20 poena (7/8 iz igre). Ajzea Tejlor je na drugoj strani imao 18 poena, a Li i Dedmon su dodali po 13.

(Izvor: YouTube/House of Highlights) (Izvor: YouTube/ESPN)

NBA, rezultati:

Šarlot – Memfis 140:79
Orlando – Filadelfija 98:118
Hjuston – Detroit 100:96 (88:88)
Nju Orleans – LA Lejkers 128:125
Dalas – Juta 112:119
Sakramento – Atlanta 105:90

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter