0
Evrokupovi

SPORT NA TV: U podne žreb za Ligu šampiona, pa Ligu Evrope, uveče gledamo Evroligu, Bundes, Primeru…

Objavljeno: 16.03.18 u 08:50

Nakon burne nedelje u evro takmičenjima, za danas su zakazani žrebovi u Nionu, uveče se zatvara kolo u Evroligi, a počinje u evropskim fudbalskim ligama.

Naravno da će mnoge najviše zanimati dešavanja iz Švajcarske, tačnije Niona, gde je za podne zakazan najpre žreb za Ligu šampiona, a onda i Ligu Evrope sa početkom u 13 časova. Oba događaja prenosiće prvi kanal TV ArenaSport.

Uveče nas čeka dosta utakmica, kako košarkaških, tako i fudbalskih. Od 18:45h očekuje nas veliki derbi Evrolige između verovatno dva najveća kandidata za osvajanje šampionske krune. U Istanbulu će se sastati Fenerbahče i CSKA iz Moskve, a taj meč prenosiće SportKlub 2.

Baš kao i poslednji meč 26. kola ovog takmičenja između Unikahe i Panatinaikosa. Duel ‘zelenih’ iz Malage i Atine počinje u 21 sat.

Na Eurosportu 2 od 20:30h ljubitelji nemačkog fudbala će moći da gledaju otvaranje runde u Bundesligi utakmicom između Frajburga i Štutgarta, a od 21h isto će u okviru Primere učiniti Levante i Eibar na SportKlubu 3.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter