0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ĐUKIĆ SE NE OPUŠTA: Najjači tim izlazi na megdan Javoru (SASTAV)

Objavljeno: 14.03.18 u 10:08

Partizan gostuje Javoru u četvrtfinalu Kupa Srbije, a Miroslav Đukić će se najverovatnije odlučiti za proverene snage.

Godinama unazad Partizan nije imao problema u Ivanjici i danas (13 časova) očekuje se da crno-beli opravdaju ulogu favorita i plasiraju se u polufinale Kupa Srbije. Kako saznaje HotSport, pred odlazak na megdan pojavio se problem sa povredom štopera Nemanjer R. Miletića, ali će defanzivac zauzeti svoje mesto, pošto ne mogu da nastupe Bojan Ostojić i Milan Mitrović.

Neće Miroslav Đukić mnogo eksperimentisati sa startnim sastavom i izvešće na teren proverene adute sa jasnim ciljem da se prođe u naredno kolo najmasovnijeg domaćeg takmičenja. Uz Sašu Zdjelara mesto u vezi čeka Marka Jevtovića, a Danilo Pantić se seli na levu stranu i igraće krilo kao i Marko Janković. Napadački tandem trebalo bi da čine Ognjen Ožegović i novi reprezentativac Kameruna Leandre Tavamba, mada minutažu očekuje i Đorđe Jovanović.

Projektovan sastav: Stojković – Vulićević, N. R Miletić, Marković, N. G Miletić – Zdjelar, Jevtović, Pantić, Janković – Ožegović i Tavamba.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter