0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Spartak srušio Radnički na ‘Čairu’, raspucani Lutovac presudio Javoru u derbiju začelja

Objavljeno: 11.03.18 u 18:20

Fudbaleri subotčkog Spartaka savladali su na gostoanju u Nišu ekipu Radničkog rezultatom 2:0, u utakmici 27. kola domaćeg šampionata.

Popularni „golubovi“ su može se reći napravili iznenađenje na „Čairu“, nanevši Nišlijama prvi poraz nakon 10 utakmice u svim takmičenjima.

Spartak je do trijumfa u ovom susretu došao pogocima u drugom poluvremenu, a strelci za Subotičane bili su Nemanja Nikolić u 69. minutu, odnosno Ognjen Đuričin osam minuta kasnije.

Tako su se gosti sa severa Srbije primakli Radničkom na tabeli našest bodova zaostatka, a ujedno su i iskoristili poraz Čukaričkog od Partizana, pa sad za „brđanima“ zaostaju svega tri boda.

Ovo nam obećava veliku borbu za mesta koja vode u Evropu, a ništa manje zanimljivo trebalo bi da bude i u borbi za opstanak u kojoj je probuđeni Rad danas ostvario vrlo dragocenu pobedu nad ekipom Javora.

„Građevinari“ su na svom stadionu u jednom vrlo tvrdom meču slavili nad Ivanjičanima sa 2:0, a oba pogotka bila su delo raspucanog Aleksandra Lutovca, koji se u poslednja tri kola čak pet puta upisao u strelce.

Pobedu ovog popodneva upisao je i Radnik, koji je na svom stadionu bio bolji od Borca sa 1:0 i tako značajno odmakao od opasne zone, dok Čačani sa druge strane dolaze u sve nezavidniji položaj.

Jedini pogodak na ovom susretu postigao je Igor Zlaranović iz jedanaesterca u 80. minutu i tako Čačanima naneo treći poraz u poslednjih pet utakmica.

Superliga, 28. kolo:

Bačka – Mačva 2:1 (0:1)
/Luković 59 i 86 – Matić 74/

Mladost – Vojvodina 0:3 (0:1)
/Mihajlović 32, Eze 62 i 81/

Zemun – Voždovac 3:0 (1:0)
/Đenić 29, Vučić 70 pen/

Čukarički – Partizan 0:2 (0:2)
/Tavamba 20, Ožegović 23/

Radnički – Spartak 0:2 (0:0)
/Nikolić 69, Đuričin 77/

Rad – Javor 2:0 (0:0)
/Lutovac 77, 82/

Radnik – Borac 1:0 (0:0)
/Zlatanović 80 pen/

Crvena zvezda-Napredak

Οι βαθμολογίες παρέχονται από το SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter