5
Evroliga

VELIKI PODSTREK ZA DALJI RAD: Pešić pohvalio kolegu Alimpijevića i poslao poruku nestrpljivim navijačima Zvezde

Objavljeno: 08.03.18 u 22:40

Košarkaši Crvene zvezde sutra gostiju Barseloni u okviru 25. kola Evrolige, a uoči ovog susreta trener Katalonaca, Svetislav Pešić, govorio je o svom bivšem klubu.

Proslavljeni stručnjak u dva navrata je sedeo na klupi crveno-belih, a u petak će se posle dužeg vremena ponovo sastati sa njima, ali u ulozi suparnika.

Uoči susreta sa Zvezdom popularni Kari je za „Večernje novosti“ istakao da uprkos tome što njegov tim za vikend čeka „el Klasiko“, fokus njegove ekipe na beogradskom timu.

-U nedelju igramo protiv Reala, ali nam je Evroliga i dalje veoma važna. Nema bolje pripreme za prvenstveni meč od pobede u Evroligi. Moj cilj je da u španskoj ligi budemo među prva četiri tima da bismo imali prednost domaćeg terena u prvoj plej-of rundi, koja se igra do dve pobede i u kojoj se najčešće dešavaju iznenađenja. A kada nam se oporave igrači, možemo da napadnemo i titulu-, rekao je Svetislav Pešić.

On je iskoristio priliku da pohvali rad trenera Crvene zvezde Dušana Alimpijevića, za kojeg smatra da je pavi trener za crveno-bele na duže staze. Ipak, iskusni stručnjak naglašava da svi oko kluba moraju imati strpljenja i razumevanja.

-Prisustvovao sam i nekim treninzima i video da je novi trener Alimpijević, iako mlad, uspeo da se nametne ekipi. Igrači ga slušaju, prihvataju i sprovode instrukcije. Mislim da je Zvezda našla trenera na duže staze, koji može da je vodi u narednom četvorogodišnjem ciklusu. Nastavljeno je s promovisanjem mladih igrača, a dobro su se integrisali stariji i stranci. Zvezdina sezona je za respekt, naravno da navijači uvek traže više, ali je teško očekivati da se na početku nove priče napravi veliki rezultat u Evroligi-, rekao je Pešić.

Utakmica između Barselone i Crvene zvezde na programu je u petak od 21 čas.

0
0
5 Komentara
  1. Alimpijevica uzmi seni za pomocnika Pesicu mozda nesto i nauci….nama ne treba nama treba trener koji zna postaviti igru i odbranu ovaj nesretnik nezna nista..

    0
    0
    Odgovori
  2. …nema sta fino radi,a i vreme ce vrlo brzo pokazati na zalost nas koji volimo zvezdu.Samo neka mi neko objasni kako jedna ekipa za 7mj.nema akciju na centre jos sad kako dodje ovaj nesretnik taman pomislim sad ce,a ono tek sad nece.Jedna ozb.ekipa kad joj treba bitan kos spusta loptu dole ide na kos faul….a Alimpijeve ekipe palijaju sa 8 m.pa ako krene svi su gotovi,a ako ne tesko nam se….Jako ruzna i mucna kosarka za gledati…..Jedino za sta sad navijam to je za sto brzi kraj sezone.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter