0
Evrokupovi

SPORT NA TV: Veče uz Ligu Evrope i Evroligu

Objavljeno: 08.03.18 u 08:50

Nakon burne srede i dešavanja u Superligi Srbije i Ligi šampiona, sledi ‘opuštanje’ uz Ligu Evrope i košarkašku Evroligu.

I danas će u prvom planu biti fudbal, odnosno, Liga Evrope koji ćemo moći da gledamo u dva termina i na dva različita TV operatera.

Najpre bi trebalo reći da će Javni servis Srbije prenositi meč između Lacija i Dinama iz Kijeva od 21:05h na svom prvom programu. Sa druge strane, oni koji budu imali prilike da gledaju TV ArenaSport, imaće mnogo veću ponudu.

Na drugom kanalu od 19 sati gledaćemo meč Atletiko Madrid – Lokomotiva Moskva, a odmah potom susret između Lajpciga i Zenita iz Sankt Peterburga.

Na trećem će ići prenos meča Borusija Dortmund – Salcburg (19h) i Sporting Lisabon – Viktorija Plzen (21:05h). Na Areni Sport 4 u prvom terminu pratićemo meč između CSKA Moskve i Olimpika iz Liona, a od 21:05h okršaj Olimpika iz Marseja i Atletik Bilbaa.

Na ArenaSport 5 od 19 sati ići će prenos prvog meča, verovatno najvećeg derbija osmine finala Lige Evrope, između Milana i Arsenala.

Kada se radi o košarci, večeras će na programu biti dva meča Evrolige, oba na SportKlubu 3. Najpre od 18:30h će ljubitelji igre pod obručima moći da prate duel Anadolu Efesa i Makabija iz Tel Aviva, a od 21 sat derbi između Real Madrida i Panatinaikosa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter