0
Košarka

NBA: Eksplozija Nikole Jokića! Čudesnom partijom zapušio usta kritičarima i odgovorio treneru! (VIDEO)

Objavljeno: 08.03.18 u 09:11

Ipak, doživeo je poraz od još boljeg ‘kralja’ Lebrona Džejmsa, odnosno, Klivlend Kavalirsa, a još smo imali prilike da gledamo i Bogdana Bogdanovića koji se nije proslavio.

U meču Denver Nagetsa i Klivlend Kavalirsa videli smo maestralnog Nikolu Jokića, još boljeg Lebrona Džejmsa, umalo veliki preokret i na kraju pobedu svetskih vicešampiona.

Klivlend je vodio sa 15 poena u trećoj deonici kada je na scenu stupioo Nikola Jokić. Srpski as je u jednoj četvrtini ubacio 17 poena, a ukupno postigao 36, uz samo dva promašena šuta (10/11 za dva, 2/3 za tri), uz 13 skokova, šest asistencija i pet izgubljenih lopti.

Na terenu je proveo 33 minuta, iako ga je još juče trener kritikovao zbog nedovoljnog zalaganja i pretio mu klupom. Kakav odgovor!

Ipak, ovog puta pojavio se Lebron Džejms koji je u samom finišu kada se lomilo preuzeo odgovornost i, po svom starom običaju, rešio meč.

Utakmicu je završio sa 39 poena (10/17 za dva, 5/8 za tri), deset asistencija, osam skokova i ukradenom loptom. Postigao je svaki od poslednjih devet poena Klivlenda, što dovoljno govori o ‘meč-viner’ učinku.

(Izvor: youtube / FreeDawkins)

Bogdan Bogdanović je sa svojim Sakramento Kingsima u svojoj kući igrao protiv Nju Orleans Pelikansa, ali je poražen sa 114:101.

Naš as nije postigao niti jedan poen, što se desilo po prvi put od kako je stigao u NBA ligu. Baš mu nije bilo veče jer je promašio svih devet šuteva iz igre (0/6 za dva, 0/3 za tri). Na parketu je proveo 26 minuta, a upisao je još četiri skoka, tri asistencije, jednu ukradenu loptu i blokadu.

Zato je njegov jako dobar prijatelj Badi Hild imao 20 poena i pet skokova, a Zek Rendolf je upisao 19 koševa. U pobedničkom taboru Nikola Mirotić se istakao sa 26 poena i 10 skokova, dok je Drju Holidej imao 23.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter