0
Domaći fudbal

KO BI TO JOŠ ODBIO: Konferencija za medije, pa iz drugog ranga Srbije pravo u bogatu Kinu!

Objavljeno: 05.03.18 u 16:16

Ne kupuju Kinezi samo afirmisane fudbalere i trenere u njihovoj fazi ‘razbacivanja’ novca.

Još jedan Srbin povećaće koloniju naših sportskih radnika u Aziji.

Dosadašnji šef struke Novog Pazara je sporazumno raskinuo ugovor sa drugoligašem kako bi prihvatio ponudu Šenjang Dongđina. Marjan Živković je organizovao konferenciju za medije na kojoj je otrkio zbog čega napušta kormilo Novog Pazara, a međuostalom je rekao:

– Nije patetika kad kažem da mi je žao što odlazim, ali kad dobijete takvu ponudu ne smete da je ne iskoristite. Ja i saradnik Milan Ćirić došli smo u teškom trenutku, ali s ljudima iz kluba uspeli smo da to prevazidjemo, pogotovo u poslednjih mesec dana. Drastično je promenjena slika kluba, koji je na dobrom putu da stane na noge. Pazar zaslužuje značajnu ulogu u srpskom fudbalu. Što se mog novog kluba tiče, cilj je opstanak u trećem stepenu takmičenja, sa skrivenom željom da se dođe do plej-ofa i izbori ulazak u viši rang. Fudbal je tamo u ekspanziji.

Predsednik Novog Pazara Tarik Imamović je potvrdio da nije bilo zle krvi prilikom rastanka, te da će sa već bivšim trenerom ostati u prijateljskim odnosima.

– Ponuda koju je dobio Živković se ne odbija, takva šansa retko se ukazuje trenerima s ovih prostora. Sve smo rešili dogovorom. Žao nam je što odlazi, a s druge strane smo sreći što će da dobiti priliku kakvu mnoge njegove kolege odavde sanjaju. U pregovorima smo s jednim stručnjakom i možda već večeras dobijemo novog trenera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter