4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DUŠAN ALIMPIJEVIĆ: Zbog ovakvih utakmica smo na prvom mestu!

Objavljeno: 05.03.18 u 21:03

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević istakao je da je zadovoljan igrom svog tima i da je velika stvar u plej-of ući sa prvog mesta.

– Čestitam Igokei na zaista dobroj utakmici, namučili su nas poprilično. Probudili smo se tek u poslednjoj četvrtini. Imali smo nekoliko ovakvih utakmica ove sezone, mislim da jeste naš kvalitet to što i u ovakvim utakmicama, koje definitivno nisu naše najbolje, uspemo da pronađemo način i put do pobede – rekao je Dušan Alimpijević.

Strateg crveno-belih je istakao da je osvojeno prvo mesto veoma važno pred start plej-ofa, jer daje prednost domaćeg terena do kraja.

– To je vrlo bitna stavka za nas. Prednost domaćeg terena svakako će nam značiti u doigravanju – istakao je Alimpijević.

On je dodao i da su unapred upisane pobede, koje su na kraju upisane razlog zbog kog je Crvena zvezda na prvom mestu.

– Kada pogledate unazad rezultate, ovakve utakmice su razlog zašto smo na prvom mestu kolo pre kraja. Upravo zbog ovakvih mečeva, u kojima smo bili veliki favoriti u odnosu na protivnike i u kojima nismo dozvolili da izgubimo.

Za kraj je istakao da oscilacija u igri Crvene zvezde nema i da su dve loše odigrane utakmice samo finale Kupa i Brose basket u Evroligi.

– Imamo tri poraza u ABA ligi, deset pobeda u Evroligi. Imali smo lošu partiju u finalu Kupa, to nije bila oscilacija, a potom i lošu partiju protiv Bamberga kao posledicu svega toga. To je to – zaključio je Alimpijević.

0
0
4 Komentara
  1. Zbog cega si prvi???
    Pozdravi privatnu ligu i sve u njoj koji sude i u kojoj tvoj gazda vodi glavnu rec…
    Bolji cuti i pokrij se usima

    0
    0
    Odgovori
  2. Suti crni Dusane….zbog ovakvih utakmica ti si davno zasluzio otkaz…a da imas morala i bar trun casti ti bi davno podnio ostavku..

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter