5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NAKON LOŠE SLIKE ‘ČAIRA’: Javili se iz Partizana – fudbal se igra na travi, nema svrhe da vežbamo na blatu ili snegu

Objavljeno: 02.03.18 u 15:15

Velike količine padavina koje su pogodile Srbiju u prethodnih par dana već su odložile jedno kolo domaćeg fudbala.

Sutrašnje, već odloženo, definitivno neće, ali će se igrati u veoma nepovoljnim uslovima.

U Nišu će Radnički dočekati aktuelnog prvaka naše zemlje, a prema snimcima koji stižu sa ‘Čaira’, stadion Radničkog je u veoma lošem stanju. I što se samog terena tiče, a i svlačionica i ostalih prostorija.

– Videli smo da će teren biti loš, pokriven je snegom, ali drugog nema. Šta je – tu je, moramo da se prilagodimo. Ne vredi da kukamo i žalimo se, jer tri boda vrede isto na takvoj i travnatoj podlozi. Igrali smo u Kruševcu pod sličnim okolnostima. Treniramo na terenu s veštačkom travom, nema svrhe da vežbamo na blatnjavom ili snegom pokrivenom, jer se fudbal igra na travnatom, izjavio je Miroslav Đukić.

Meč Radničkog i Partizana je trebalo da se igra u sredu, ali je zbog lošeg vremena taj duel odložen za subotu od 14.30.

0
0

5 Komentara

    • Lako vama da pricate kojima ne smeta teren jer bilo kakav da je teren tu su sudije da sviraju 2 ili 3 penala ako ne ide tako da su upravu iz partizana sto se zale na teren jer nemju zagarantovanu pobedu kao neki. Taj isti radnicki protiv zvezde dobije u 18 min crveni karton pa se onda igra. Bolje cutite i vi ne verujete da ste toliko dobri. U evropu ste dali 3 gola. . to vam govori koliko ste efikasni

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter