0
Fudbal

KRSTAJIĆ OTPUTOVAO U RUSIJU: A tamo ga je dočekao ‘ljuti’ rival iz dresa Partizana (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.18 u 19:54

Selektor Srbije ‘ispipava’ teren u Sočiju, gde se održava sastanak učesnika Svetskog šampionata, a posebno se obradovao prijateljem koji ga je sačekao na aerodromu.

U Sočiju se ovih dana održava niska tehničkih sastanaka FIFA svih učesnika Mondijala u Rusiji, a nas će predstavljati selektor Mladen Krstajić.

Ono što ga je posebno oduševilo jeste susret sa nekadašnjim fudbalerom Njukasla i velikim rivalom na terenu Nolbertom Solanom.

– Prošlo je skoro 20 godina… Poslednji put videli smo se na terenu 1.10. 1998. u Beogradu, a danas u Sočiju… Norberto Solano, bivši napadač Njukasla, a sada pomoćni trener Perua – napisao je Krstajić na Instagramu.

Sa Peruancem je vodio veliku bitku 1998. godine kada je Partizan prošao dalje zbog gola u gostima (2:1) i pobede od 1:0 u Beogradu, a oba gola bila su delo Vuka Rašovića sa ‘bele tačke’.

Interesantno, Solano je bio strelac protiv Partizana u Humskoj pet godina kasnije kada su ‘svrake’ odnele pobedu iz Beograda, ali su ponovo eliminisani u revanšu u čuvenoj utakmici i prvom ulasku ‘parnog valjka’ u Ligu šampiona.

 

A post shared by Mladen Krstajic (@mladenkrstajic20) on

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter