15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAVIJAČI PARTIZANA SKINULI ZVEZDIN GRB: Oskrnavljen trofej legendarnog Žućka, za ovaj potez ne postoji opravdanje! (VIDEO)

Objavljeno: 20.02.18 u 20:04

Dva dana nakon što su košarkaši Partizana osvojili trofej namenjen pobedniku Kupa Radivoja Koraća, na internetu je osvanuo neverovatan snimak.

Na video zapisu do kog je došao navijački portal Crvene zvezde „redstarbelgrade.info“, jedan neidenfitikovani muškarac snima drugog kako nožem sa „Žućkove levice“ skida pločice sa imenima pobednika ovog takmičenja na kojima stoji ime crveno-belih.

Prilikom skidanja, u jedan „navijač“ pita drugog „Da li Megu da ostavimo“, aludirajući na košarkaški klub Mega Bemaks, nakon čega sledi drugo pitanje – „Jesmo li dobri sa njima?“, posle čega obojica konstatuju da je „Mega dobra“, i njeno ime ostaje na trofeju, a za kraj je dvojac uputio i izvinjenje Vesni Čović, supruzi prvog čoveka Crvene zvezde, Nebojše.

0
0
15 Komentara
  1. Potez za svaku osudu i žaljenje onog ko je to uradio. Samo se ne sećam da su zvezdini navijači osuđivali onu krađu pehara i prisiljavanje ničim krivog Simonovića da se bruka

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter