0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Dan otvara Zvezda protiv Javora, a onda polufinale Kupa u Nišu

Objavljeno: 17.02.18 u 08:42

Veoma bogat sportski dan je pred nama, a dominira Arena sport i domaći fudbal zajedno sa košarkaškim kupom iz Niša.

Danas će Arena sport ‘ukrasti’ primat Sport klubu, a za to je zaslužan domaći sport. Naime, Superliga Srbije u fudbalu nastavljena je juče, a danas na teren izlazi lider prvenstva Crvena zvezda. Četa Vladana Milojevića dočekuje Javor, meč počinje u 14.30 sa prenosom na Areni sport jedan, a o favoritu je izlišno pričati.

Samo što se fudbal završi na parket će i košarkaši Crvene zvezde. Crveno-beli igraju protiv ‘bratskog kluba’ iz Železnika u polufinalu Kupa Radivoja Koraća. Prenos je od 17 časova. Ipak, nekako se čini da će drugi dovoboj biti daleko zanimljiviji, a u njemu će snage odmeriti Partizan i Mega Leks. Prenos je na Areni sport od 19.30.

To nije sve kada je reč o ovoj televiziji. Naime, tu su standardno prenosi Župler lige, Serije A, ali i Hrvatskog nogometnog prvenstva.

Kada je reč o Sport klubu, dominira FA kup, a tu su i prenosi španske Primere, te košarkaškog Kupa Turske. Evo celokupnog sportskog TV programa za danas.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter