1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED JAVOR: Da nastavimo tamo gde smo stali, neprijatno iskustvo od prošle sezone kao nauk

Objavljeno: 16.02.18 u 13:52

Trener fudbalera Crvene zvezde, Vladan Milojević, istakao je da su misli ekipe potpuno usmerena ka susretu sa Ivanjičanima

Crveno-beli će nakon nastupa u Ligi Evrope, u subotu odigrati svoj prvi ovogodišnji meč u Superligi Srbije, a protivnik na stadionu „Rajko Mitić“ će im biti ekipa Javora.

-Voleli bismo da nastavimo tamo gde smo stali u prvom delu prvenstva. Sledi ciljna ravnina i mislim, nadam se da smo se dobro spremili. Neće biti lako, ali treba da se koncentrišemo na nas.Javor je pojačao igrački kadar. To je meni veoma draga ekipa i biće mi zauvek u srcu jer je to moja prva seniorska ekipa. Ima svoju filozofiju koja se godinama ne menja i radi se već godinama dobar posao-, rekao je trener Zvezde, Vladan Milojević.

On je istakao da njegova ekipa u ovaj meč ulazi kao da prvenstvu tek počinje, maksimalno motivisana i skoncentrisana.

-Ovo prvenstvo počinjemo kao da imamo nula bodova. Imamo cilj, znamo šta hoćemo. Trudićemo se da nastavimo sa igrama kakve su bile u prethodnom delu. Iskustvo iz prošle sezone je neprijatno-, ali ne želim da moji igrači razmišljaju na takav način.- ističe Milojević, koji naglašava da je ekipa u potpunosti misli sa CSKA usmerila na Javor:

-Mnogo smo puta razgovarali na tu temu i igrači su mi pokazali da mogu da razmišljaju na pravi način. Prva sledeća je najvažnija, a to je Javor i razmišljamo samo o tome. O CSKA ne treba da razmišljamo, ima mnogo vremena do te utakmice. Bitno je da počnemo prvenstvo kako treba- istakao je šef struke crveno-belih, koji na ovom meču neće moći da računa na suspendovanog Donalda Mičela.

-Svi ostali, nadam se da su raspoloživi za utakmicu, a u kom ćemo sastavu izaći, znaćemo više posle treninga. Biće promena, videću ko se kako oseća. Jako sam ponosan jer imam dobar odnos sa igračima i njihovo mišljenje mi mnogo znači. Raduje me jer svi žele da igraju svaku utakmicu, pokazuju veliku želju i motiv-, rekao je Milojević.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter