0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KUP RADIVOJA KORAĆA: FMP pregazio Metalac za polufinale

Objavljeno: 15.02.18 u 19:10

Košarkaši FMP-a iz Železnika prvi su polufinalisti ovogodišnjeg izdanja završnog turnira Kupa Radivoja Koraća, pošto su u četvrtfinali savladali ekipu Metalca sa 101:68.

Kao što i sam rezultat govori, „panteri“ nisu imali prevelikih problema protiv Valjevaca, koji su kakav takav otpor ABA ligašu uspeli da pruže samo tokom prvih 20 minuta susreta, nakon kojih su bili u minusu od 10 poena.

Drugo poluvreme proteklo je u potpunoj dominaciji FMP-a, koji je pitanje pobednika definitivno rešio u trećoj četvrtini, koju je rešio u svoju korist sa 35:11 i u poslednjih desetominutni period ušao sa 34 poena viška.

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Filip Čović sa 18 poena, po su 14 ubacili su Jeremić i Radanov, a po 11 su dodali Nenadić i Simanić.

Kod Metalca najviše se istakao postigao je Đukan Đukanović 22, a dvocifren je bio još samo iskusni Bojan Krstović sa 14 poena.

FMP će ime svog protivnika u polufinalu saznati večeras, nakon susreta Crvene zvezde i čačanskog Borca.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter