0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BRANKO JOVIČIĆ: CSKA pokazao kvalitet u Beogradu, ali verujem da mogu da očuvam pozitivan skor sa njima!

Objavljeno: 15.02.18 u 17:25

Dobra igra i remi sa „armejcima“ u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope, crveno-belima je ulio dodatnu dozu sampouzdanja pred revanš.

Izabranici Vladana Milojevića su se na stadionu „Rajko Mitić“ uverili da CSKA nije bauk, a jedan od najvećih optimista pred revanš u Moskvi jeste Zvezdin vezista Branko Jovičić.

-Imamo pozitivan rezultat pred revanš. Teška utakmica za nas protiv odlične ekipe CSKA koja je pokazala svoj kvalitet i u Beogradu. Mislim da možemo još mnogo bolje, ovo nam je prva takmičarska utakmica u 2018. godini posle teških priprema. Vreme je pred nama da se uigramo što bolje i da pružimo još bolju partiju u Moskvi-, rekao je  Jovičić za klupski sajt.

Jovičić je tokom karijere već imao nekoliko puta priliku da se susretne sa „armejcima“, a dobru podlogu za optimizam daje mu pozitivan skor u duelu sa njima, iz perioda kada je nosio dres Amkara iz Perma.

-Nadam se da će i nakon revanša sačuvati lični pozitivan skor protiv ruske ekipe, nema razloga da mislim drugačije. Oni su favoriti na svom stadionu, ali kažem da imamo pozitivan rezultat i da, ukoliko postignemo gol u gostima imamo velike šanse da prođemo u narednu fazu-, rekao je Jovičić.

Zvezdin „ratnik“ na sredini terena smatra da njemu i saigračima moskovska zima neće predstavljati nepremostiv problem u revanšu.

-Imali smo nekoliko dana po povratku iz Turske da se naviknemo na hladno vreme. Sigurno će u Moskvi biti minus, ali to za nas neće biti veika promena u odnosu na Beograd-, dodao je Jovičić.

Revanš utakmica između CSKA i Crvene zvezde na programu u utorak, 21. februara od 18 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter