0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Bogata ponuda fudbala iz liga ‘petice’, košarkaški program predvodi dvoboj Bostona i Klivlenda

Objavljeno: 11.02.18 u 08:45

Kao i svaka nedelja i ova donosi pregršt sportskih događaja, pre svega na evropskoj fudbalskoj sceni.

Tako programi „Sport klub“ televizije i danas donose duele engleske Premijer lige i španske Primere, a tu se izdvajaju dueli Sautemptona i Liverpula, Njukasla i Mančester junajteda, kao i susreti Barselone i Hetafea, Selte i Espanjola, odnosno  gradski derbi između Valensije i Levantea.

Što se tiče košarke na ovoj televiziji, tu se svakako izdvaja derbi istočne konferencije NBA lige, u kome se od 21:30 časova, sastaju Boston Seltiksi i Klivlend Kavalirsi.

Što se tiče „Arene sport“ tu kao i obično prednjače dueli italijanske Serije A, a ovaj nedelja nudi susrete Bolonje i Intera, Rome i Beneventa, odnosno derbi donjeg dela tabele između Sasuola i Kaljarija. Takođe na programu su i mečevi francuske Lige 1, kao i belgijskog i hrvatskog šampionata.

Od košarke tu su mečevi ABA lige i to dueli Cibone i Igokee, odnosno Budućnosti i MZT-a, a tu su i španska Endesa  liga, kao i rukometni duel SEHA lige između pančevačkog Dinama i belorusok Meškova.

Eurosport je po pravilu rezervisan za mečeve nemačke Bundeslige.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter