6
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Transfer Boaćija u Englesku propao, ali Terzić dobio vrlo zanimljivu ponudu sa ‘ostrva’!

Objavljeno: 08.02.18 u 19:48

Ove zime se očekivalo da transfer Ričmonda Boaćija dobro popuni kasu crveno-belih i reši im finansijske probleme na određeni period, međutim do toga ipak nije došlo.

Među zainteresovanima za kupovinu napadača iz Gane bilo je i nekoliko engleskih klubova, među kojima su se pominjali Njukasl, Vest Bromvič Albion, čak i Čelsi ali je Boaći ipak ostao na „Marakani“.

Ipak zanimljiv pozov iz Engleske dobio je generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, koji je u razgovoru za „Alo“ potvrdio da ima ponudu kluba iz Čempionšipa da pređe u njihove redove.

Međutim kako je naveo, on za sada nema nameru da napusti klub iz Ljutice Bogdana, barem ne dok ne ispuni zacrtane ciljeve.

– Dobro mi je ovde. A možda nekad odem. I sad imam poziv od kluba iz engleskog Čempionšipa. Ali želim da ostvarim tri sna sa Crvenom zvezdom. Prvi san mi je da Zvezda uđe u Ligu šampiona. Ove ili sledeće godine… Drugi sam ostvario. Silno sam želeo da napravim trening-kamp za omladinsku školu i 4. marta, na rođendan kluba, biće svečano otvoren. Treći san mi je da modernizujemo stadion i verujem da će od marta to početi da se ostvaruje – otkrio je Terzić u razgovoru za „Alo“.

Tako se moglo dogoditi da pošto srpski vicešampion nije uspeo da unovči neke od svojih igrača, na kraju zvezda prelaznog roka postane jedan od rukovodioca. Ali po svemu sudeći ni do toga barem još neko vreme neć doći.

0
0
6 Komentara
  1. Terza komedija@ Pa glupane nepismeni procitaj tekst do kraja , nije rijec o transferu Boacija. Kakvi sve seljaci uzimaju komp u ruke. Em glupo em nepismeno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sta li bre vise velicaju ovog Boacija,cas ga kupuje Francuski velikan,cas Turski,cas Kineski,cas Belgijski,cas Engleski…e sad kao ide u Englesku drugu ligu a na kraju ce da zavrsi u neki AlHilal,Al Ahli…ili neku slicnu boraniju!Hahaha,Terza ti si kralj bolesnih umova!

    0
    0
    Odgovori
    • Prvo prochitaj celu vest do kraja, a ne samo prvu rechenicu! Moguxe je da nemash kapacitata za vishe! Terzic je dobio ponudu da ide da radi u klub koji je u chempionchipu

      0
      0
      Odgovori
    • Zvezda uzela za braću ilić 5 milki do duše Rambo im uzeo 1 mil. A za sve zvezde Kanga, Boakie, Mc Donalds, La Telek, Srnić i dr. buranija skupa ne mogu da odu za više od 4 milki. Ma samo da odu makar i za dzabe…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter