0
Evroliga

‘OAKA’ PROTIV EVROLIGE: Da li je ovo jasan znak da će PAO istupiti iz daljeg takmičenja!? (VIDEO)

Objavljeno: 08.02.18 u 20:46

Dan nakon što je vlasnik „zelenih“ Dimitris Janakopulos najavio da će nakon meča sa Baskonijom organizovati glasanje, na kojem će navijači odlučiti o ostanku ili istupanju iz elitnog košarkaškog takmičenja, čini se da su pristalice atinskog kluba jasno pokazale šta misle.

Pred početak utakmice sa timom iz Vitorije, navijači Panatinaikosa su glasno izviždali himnu Evrolige, dok igrači grčkog tima nisu ni izašli na parket tokom njenog intoniranja.

Ovo je jasan pokazatelj šta pristalice „zelenih“ misle o najelitnijem evropskom takmičenju, kao i da nije nemoguće da u narednim danima PAO i zvanično istupi iz njega.

Ranije  tokom dana prvi čovek Evrolige, Đordi Bartomeu, je istakao da je Panatinaikos kao jedan od velikana neophodan ovom takmičenju, ali da takođe neće trpeti nepoštovanje.

Podsećamo, do ovakve situacije je došlo nakon što je Evroliga potvrdila jednogodišnju zabranu prisustva utakmicama vlasniku atinskog tima, Dimitrisu Janakopulosu, koji je najavio da će ukoliko navijači izglasaju ostanak u takmičenju on napustiti klub.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter