0
Evroliga

‘ZEMLJOTRES’: Kari Pešić se vraća na mesto uspeha!

Objavljeno: 06.02.18 u 23:32

Srpski stručnjak bi mogao da prekine odmor od košarke i vrati se u klub sa kojim je osvajao trofeje i postao legenda.

Prvi put Svetislav Kari Pešić je čudo napravio sa selekcijom Nemačke kada se popeo na krov Evrope. Drugi put sa Srbijom kada je pokorio Ameriku, a treći sa Barselonom kada je postao šampion Starog kontinenta. Posle odlaska iz Bajerna pre dve godine, rešio je da se odmori, a sada bi mogao nazad svojoj prvoj lubavi – košarci.

Naime, kako piše El Mundo Deportivo, jedan od kandidata da preuzme Barselonu posle odlaska Sita Alonsa je Svetislav Kari Pešić. Tačnije, Srbin je prvi ‘pik’ za klupu Blaugrane, ali je veliko pitanje hoće li se prihvatiti posla koji je već odbio 2016. godine. Razlog odbijanja mogao bi da bude taj što su Katalonci već izgubili sve šanse da se plasiraju u Top 8 fazu Evrolige. Ostala bi borba na dva fronta u ACB ligi i Kupu kralja.

Kao moguća alternativa za Svetislava Pešića pominje se hrvatski stručnjak Velimir Perasović. On je ove sezone vodio Anadolu Efes, ali je tokom sezone dobio otkaz zbog loših rezultata.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter