3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

KOMBINOVAN TIM: Gledajte uživo pretposlednju proveru Partizana na Kipru (VIDEO)

Objavljeno: 06.02.18 u 14:34

Partizan je izraziti favorit protiv Lijepaje i zbog toga je Miroslav Đukić iskoristio priliku da još jednom iskombinuje tim i odmori nekoliko startera pred ‘generalnu probu’ za dva dana.

Partizan polako kristališe najbolji tim koji će se 15. februara suprotstaviti Viktoriji iz Plzena, a do tada mu je ostalo još dve provere koje će pokazati na koga bi Miroslav Đukić najviše trebalo da se osloni.

Prva je već danas kada je rival letonska Lijepaja, protiv koje je Partizan favorit i šansu će dobiti neki ‘drugopozivci’, dok bi najbolji sastav trebalo da izađe u četvrtak kada će rival biti Šahtjor iz Soligorska. Naravno, ukoliko se tu ne budu ‘skrivale karte’ pred Viktoriju.

Danas u timu ima nekoliko mladih igrača, na klupi samo šest rezervista. Evo sastava crno-belih:

Partizan – Lijepaja
Stadion: Ajos Tihonas u Limasolu

PARTIZAN: Jovičić – Cucin, Marković, N.G. Miletić, Antonov – Jevtović, Radin, Vakulko, Suma – Ožegović, Jovanović. 
Klupa: Trnić, Ilić, Đerlek, Bošnjak, S. Jovanović, Đilas.

0
0
3 Komentara
  1. Razocaran sam samo Djoletom Jovanovicem jer sam ocekivao mnogo, mnogo vise od njega, deluje malokrvan i bez prepoznatljivog zara za jednog centarfora koji bi u buducnosti trebao predvoditi navalu kluba. Sto se tice ostalih klinaca Cucin i S.Markovic su odigrali sasvim dobro, Strahinja Jovanovic isto tako ali mali Djerlek je iznad svih njih sto se vidi odmah pri prvom kontaktu sa loptom, stvarno je veliko otkrovenje i sigurna ce biti velika buducnost Partizana. Suma je na trenutke u drugom poluvremenu pokazao veliki potencijal koji poseduje ali mora i moze sigurno vise dok Antonov,Radin,bek Miletic i Ozegovic definitivno ne zasluzuju da provedu vise ni minut u dresu Partizana.

    0
    0
    Odgovori
  2. Vakulko je za koplje iznad svih i jedina je svetla tacka prvog dela ovog ocaja od fudbala.Ne znam samo sta je gore, gledati ovakav Partizan ili slusati ovog amaterskog komentatora !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter