0
Domaći fudbal

FOTO: FK Vojvodina

VREDNO I RADNO: Vojvodina ne posustaje, Radovanović na terenu (VIDEO)

Objavljeno: 01.02.18 u 11:20

Fudbaleri Vojvodine nastavili su sa treninzima u FC “Titanic Deluxe Belek”.

Fudbaleri Vojvodine danas su ponovo istrčali na teren fudbalskog centra “Titanic Deluxe Belek” i nastavili sa pripremama za drugi deo sezone. Za razliku od prethodnih treninga, današnji je trajao nešto kraće, tačnije oko sat vremena, a igrači su ponovo uvežbavali željeni model igre i agresivnost u fazi odbrane, da bi potom radili i na završnici akcija i usavršavanju golgeterskih sposobnosti.

Šefa stručnog štaba Iliju Stolicu definitivno može da raduje brzina kojom fudbaleri usvajaju njegove zahteve, ali i povratak u trenažni proces novopridošlog Aleksandra Radovanovića, koji je danas ponovo radio zajedno sa ekipom i bez problema izdržao sve napore. Međutim, zbog lakše povrede, zajedno sa ostalima danas nije radio mladi Kristijan Živković, koji je zadobio nezgodan udarac na meču protiv Maribora. Iako je nastavio da igra, tek nakon meča osetio je bol u nozi, a prema rečima dr Vladimira Čolakovića, reč je o istegnuću medijalnih ligamenata, što bi trebalo da bude sanirano u narednih dva-tri dana. Iz tog razloga, Živković i ranije povređeni Daniel Avramovski danas su samo lagano trčali i sa kondicionim trenerom Duškom Koraćem radili vežbe adekvatne stanju u kojem se nalaze.

Fudbaleri Vojvodine će popodne ponovo izaći na teren, a drugi današnji trening zakazan je za 16 časova po lokalnom vremenu.

(Izvor: YouTube/FK Vojvodina)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter