1
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Sve oči uprte u košarkaški okršaj Zvezde i Partizana, ‘goreće’ i u Atini

Objavljeno: 29.01.18 u 08:45

Ovaj ponedeljak nam, što se tiče sporta, ne donosi previše dešavanja ali zato je tu košarkaški večiti derbi, koji je svakako događaj nedelje.

Večeras će Crvena zvezda i Partizan, u dvorani „Aleksandar Nikolić“, odigrati utkamicu koja će dosta toga razjasniti pred sam finiš takmičenja u regionalnoj ligi.

Crno-beli bi pobedom nad večitim rivalom, uoči poslednja četiri kola sačuvao nade za plasman u plej-of, dok ekipe Dušana Alimpijevića traži trijumf koji bi ih približio osvajanju prvog mesta.

Ovaj susret na programu je od 21 čas, na prvom programu „Arena sport“ televizije koja će uz večiti beogradski derbi, tri sata ranije emitovati i košrakaški derbi Grčke između Panatinaikosa i Olimpijakosa.

Što se tiče televizije „Sport klub“ tu će svakako najintersantniji biti fudbalski meč španskog šampionata, između Selte i Betisa, a tu je i meč portugalske lige između Benfike i Belanenseša.

0
0
1 Komentara
  1. Kad čitam ovaj prilog može se izvesti pogrešan zaključak, kao da je Partizan jači tim pa će tobože biti neizvesan meč jer se igra pred Zvezdnim navijačima. Namerno izvrnute pozicije ne bi li se šta zakuvalo. Neće bitiniakve drame, sa pola snage pobeda je Zvezdina.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter