0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: HOTSPORT

ABA LIGA: Sjajan meč u Laktašima, Igokea slavila u neizvesnoj završnici

Objavljeno: 29.01.18 u 20:13

Ekipa Igokee je na svom parketu porazila Zadar rezultatom 94:92.

Igrač utakmice bio je Nikola Jevtović koji je sakupio 18 poena i osam skokova.

Gosti su na samom startu zaigrali konkretnije, bili su bolji u napadu što im je donelo i blago vođstvo tokom prvog kvartala. Međutim, dosta bolju igru je Igokea pružila u drugoj deonici. Domaći košarkaši su igrali sa više ideje u napadu i uspeli da se bolje brane, što je donelo preokret do poluvremena.

Rezultatska klackalica je obeležila gotovo celo drugo poluvreme. Poveo je Zadar ponovo, ali su hrvatskoj ekipi domaći košarkaši ‘disali za vratom’. Uz dosta preokreta na par minuta do kraja utakmice došlo je do izjednačenja – 90:90. Sam finiš je obeležio dosta grešaka na obe strane, kao i promašaja. Igokea je uspela da stigne do pobede, zahvaljujući tome što je u poslednjih šest sekundi utakmice Preston Nouls promašio čak dva pokušaja izvan linije 6,75.

Sem Jevtovića koji je predvodio domaći sastav, 18 poena je ubacio i Artis, dok su Rejnhard i Šibalić imali po 16. U timu Zadra je Vuković postigao 19, a Nouls 17.

ABA LIGA – 18. KOLO
Subota

Olimpija – Cedevita 65:64

Nedelja

Mornar – Budućnost 87:81
Cibona – FMP 84:85

Ponedeljak

Igokea – Zadar 94:92

21.00 Crvena zvezda – Partizan

Utorak
20.00: Mega Bemaks – MZT

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter