0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NAGRADA ZA PODVIG: Može i sa oslabljenim sastavom, pa još i iz tunela- Evroliga odala veliko priznanje Alimpijeviću!

Objavljeno: 27.01.18 u 15:43

Pobeda košarkaša Crvene zvezde nad Olimpijakosom obeležila je 20. kolo Evrolige, a svakoko jedan od najzaslužnijih za nju jeste trener Dušan Alimpijević.

Mladi stručnjak odlično je vodio svoj tim u duelu sa timom iz Pireja, a uprkos tome što je negde na polovini susrete možda i prestrogo isključen, to nije smetalo čelnicima najelitnijeg evropskog takmičenja da ga proglase najboljim trenerom kola.

Svakako su ovom uspehu doprineli i Alimpijevićevi pomoćnici, predvođeni Milenkom Topićem, koji su nakon isključenja prvog trenera uspeli da do kraja iznesu njegove zamisli i dovrše započet posao.

Tako se može reći da je Crvena zvezda u vleikoj meri obeležila ovu nedelju u Evroligi, pošto je uz trenera Alimpijevića  veoma istaknut bio je plejmerker crveno-belih, Dilan Enis, koji se našao u najboljem timu 20. runde.

Podsećamo, Zvezda je juče uspela da dođe do svoje prve pobede nad Olimpijakosom u Evroligi (89:78) i to u okrnjenom sastavu, pošto na ovom susretu nije mogla da računa na pomoć dvojice nosilaca Pere Antića i Džejmsa Feldina.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter