10
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DIREKTNO: Alen Omić poslao sliku Delijama! (FOTO)

Objavljeno: 27.01.18 u 11:09

Alen Omić je sinoć podelio zvezdaše, publika ga je podržala, a tvrdo jezgro tražilo da ode, na kraju sve se završilo najavljenim bojkotom.

Debitovao je Slovenac bosanskog porekla Alen Omić. To je tribinu sa navijačima Crvene zvezde podelilo, te su jedni aplaudirali i podržali visokog centra, dok je ‘sever’ rekao svoje, da može da ide. Sve se završilo tako što su Delije odlučile da na košarku više ne dolaze, a Alen Omić im se još jednom obratio, slikom na Instagramu…

0
0
10 Komentara
  1. Ko voli i navija za Zvezdu volece i navijace za sve koji su u Zvezdi. Politici nije mesto u sportu. Pa Amri su nam napravili najvecu stetu pa svi navijamo za Djenku, Rocestija Milera…. Omic je Zvezdas i to je dovoljno da bude nas. Kome se ne svidja ne mora da dolazi uostalom bice bolja atmosvera kada su u gledalistu samo zaljubljenici u klub i kosarku.

    0
    0
    Odgovori
  2. sto ti ne dolazis da podrzavas? dolazite samo na jadransku ligu, sto ne dodjete na javor, na dinamo, na radnik nego samo komentarisete… ako ne udjemo u evroligu i niko od vas nece dolaziti na utakmicu, sedecete kuci i komentarisacete….

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakve delije , to su kompleksaši kojima je cilj da skrenu pažnju na sebe jer se tako iživljavaju i misle da su bitni. Oni ne vole Zvezdu, jer da je vole ne bi svoj klub ucenjivali.

    0
    0
    Odgovori
  4. Velika podrska ovom momku ti samo igraj i hrabro se bori za nase boje.A ovdje mi se sve cini da je neka rezija po strani,cini mi se da su samo cekali priliku da izbojkituju KK.samo se trazio razlog(Argument)Hala je malo trziste za ono cim se oni bave.I ovo sto su dolazili i pjevali pjesmice ko djeca u horu ove god.je dokaz toga,otaljavali svaku tekmu o nekoj dobroj atmosferi ovde se odavno ne moze pricati.Kod njih nema ljubavi i emocija oni su interesna grupa,e tu je razlika izmedju nas Zvezdasa i njihda Delija.A da kazem i nesto o tom njihovom Srbovanju.Sutra da zatreba stati na branik otadzbine od Kosova do Republike Srpske znate gde bi oni bili??????Po Njemackoj,Austriji,Svici…..itd.dilali B..O i srbovali pokafanama slusajuci Baju Malog Knindzu toliko o tom sljamu.Ja sam srbin i zvezdas i niko me ne placa da volim Zvezdu, ja placam da je gledam i prelazim svaki put po 500 km da bih je gledao i bio sretan dok sam na stadionu ili hali.Toliko o svemu ovome.Pozdrav svim pravim Zvezdasima jer je ona emocija,a ne trgovina….

    0
    0
    Odgovori
  5. Ne smeta Husret Musemić, Refik Šabanađžović, Darko Pančev, Robert Prosinečki, Zufer Avdija,… Smeta li vam naziv DELIJE

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter