14
Evroliga

FOTO: STARSPORT

‘RAT’ I VAN ‘PIONIRA’: Alen Omić digao na noge Srbiju, očigledno je koga ima više – zanimljiv predlog navijača Partizana pred ‘večiti derbi’ (FOTO)

Objavljeno: 26.01.18 u 19:53

Kao što se i očekivalo, u centru pažnje na ‘bratskom derbiju’ jeste slovanečki centar i najnovije pojačanje Crvene zvezde.

Veoma buran doček imao je Alen Omić na debiju za Zvezdu.

Sa jedne strane salva žestokih uvreda i zvižduka, a sa druge skandiranje imena i aplauz Alenu Omiću. Delije nisu zadovoljne odlukom kluba i dovođenjem Slovenca rođenog u Bosni i Hercegovini pa otud i transparent: ‘Šiptar, Hrvat, Balija nisu moja bratija’.

Na drugoj strani je većina ostatka navijača na tribinama koja u Omiću gleda pojačanje i čoveka koji bi mogao da doprinese boljim igrama njihovog kluba. Omić je podelio i internet, a ovo su neki od najupečatljivijih objava na društvenoj mreži Tviter. Pojavio se i interesantan predlog jednog navijača Partizana, da pristalice tog kluba pred ‘večiti derbi’ upute aplauz podrške slovenačkom centru.

0
0
14 Komentara
  1. Omicu dati nov ugovor na 5 godina sa finom platom i imacemo centra koji ce da nam donese mnogo radosti taman da na utakmice dolaze normalni ljudi koji iskreno navijaju za klub bez obzira ko igra u njemu

    0
    0
    Odgovori
  2. Kako mi je drago sto sam navijac PARTIZANA!!!Ceo zivot svoj cu mom sinu pricati ko je bio Haris Brkic,Adem Ljajic SA PODIGNUTOM GLAVOM!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Zvezda jeste srpski klub, ali zar nije Fenerbahce turski/muslimanski? A u Fenerbahceu glavne poluge su upravo Srbi! Sramota me ovih divljaka!!! Dabogda nikad ne dosli ni na koju utakmicu Zvezde u bilo kom sportu jer to je sansa da se Zvezda ocisti od „loseg zita“. A stvorice se mjesta za one Zvezdase koji ce onda doci u dvoranu i pomoci zvezdinim kosarkasima, ma odakle oni dolazili!!! Vise su nam Amerikanci problema nanijela, pa niko ni jedne lose rijeci o Dzenkinsu, Wilijamsu, Mileru, Rocestiju…Cak su i ljubimci Delija!!! Delije, da li ste to kukavice, pa se ne smete na Amerikance da k*rcite?!!! 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter