6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

OMIĆ POSLE DEBIJA: Centar otkrio zbog čega je došao u Zvezdu i uputio poruku pred ‘večiti derbi’

Objavljeno: 26.01.18 u 22:14

Crvena zvezda je očigledno dobila veliko pojačanje, to je danas na delu pokazao slovenački centar.

Alen Omić je večeras debitovao u pobedi crveno-belih nad Olimpijakosem od 89:78.

Imao je veoma buran doček Omić na debiju. Sa jedne strane Delije koje ga nisu prihvatile, već javno pokazale nezadovoljstvo njegovim dolaskom i ostatak navijača Crvene zvezde u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’ koji su uglavnom pružali podršku slovenačkom košarkašu rođenom u Bosni i Hercegovini.

Centar je novinarima u svlačionici posle pobede dao prvu izjavu nakon debija u kojoj je rekao da nije video transparente koji su mu bili upućeni, kao ni onaj posle meča u kojem su Delije klubu poručile da se ne slažu sa dovođenjem Omića i da će bojkovati utakmice košarkaša.

– Osećao sam se više nego super. Bitno je da smo pobedili. Veoma važna pobeda za sve nas. Idemo dalje i čestitam svim momcima koji su se izborili za pobedu. Iskreno, zadovoljan sam svojom igrom. Može to i bolje. Tu su treninzi da treniram još bolje i jače, da uvežbam stvari koje još treba da uvežbam. Došao sam ovde zbog navijača. Znam da Zvezda ima najbolje navijače. Došao sam ovde da igram za boje dresa, počeo je Omić, a potom dodao odgovorio i na pitanje o transparentima:

– Ne znam, nisam to video. Došao sam ovde da igram košarku. Iskreno bio sam baš puno usresređen na to da bi smo pobedili i ostvarili željeni rezultat, tako da nisam obraćao pažnju na to šta ljudi pričaju i skandiraju. Ja sam došao da igram košarku, da se borim, moj život je košarka.

Alen Omić će u ponedeljak igrati svoj prvi ‘večiti derbi’ u karijeri i imao je jednu veoma zanimljivu poruku pred tu utakmicu.

– Jedva čekam derbi, trebaju mi utakmice. Da istrčim na teren i borim se za ovaj dres.

FOTO: STARSPORT
0
0
6 Komentara
  1. Sta ste vi delije neka politicka stranka ilizvezdini navijaci, vi bre 20 godina vodite neku politiku imam predlog da izadjete na izbore a nas navijace ostavite da navijamo za nasu zvezdu

    0
    0
    Odgovori
  2. Velika podrska ovom momku ti samo igraj i hrabro se bori za nase boje.A ovdje mi se sve cini da je neka rezija po strani,cinimi se da su samo cekali priliku da izbojkotuju KK.samo se trazio argument.Hala je malo trziste za ono cim se oni bave.I ovo sto su dolazili i pjevali pjesmice ko djeca u horu ove god.je dokaz toga,otaljavali svaku tekmu,o atmosferi se vise ovde nije moglo pricati.Kod njih nema ljubavi i emocije oni su interesna grupa,e tu je razlika izmedju nas Zvezdasa i njih delija.A da kazem nesto i o tom njihovom srbovanju sutra da zatreba stati na branik otdzbine od Kosova do Republike Srpske i braniti srpstvo znate gde bi oni bili????Po Njemackoj,Austrije,Svici…..itd…dilali B..O i srbovali po kafanama i slusali Baju Malog Knindzu.Toliko o tom sljamu.Ja sam Srbin i Zvezdas i niko me ne placa da volim Zvezdu,ja placam da je gledam i prelazim svaki put oko 500 km.da bih je gledao i bio sretan dok sam na stadionu ili hali.Pozdrav svim pravim zvezdasima.

    0
    0
    Odgovori
  3. Zasto bi bilo kome smetao Omic…..čovek došao da igra košarku..ne smetaju nam Jaka Blažič ili Enis ili Boaći ili Ben….100% podrška Omiću…..i ti koji mu sad zvižde aplaudiraće mu kada bude davao poene i donosio pobede

    0
    0
    Odgovori
  4. Covek je dosao da igra treba ga podrzati kvalitet ima ima visinu jos da se uklopi u igru i to je to a to sto neki hoce da bojkotuju to je njihovo pravo i neznanje prvo da se vidi odnos prema igri i dresu koji nosi pa onda nesto pricati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter