2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLAMKA SPASA: Novi Pazar prepisuje Zvezdin i Čovićev ‘recept’

Objavljeno: 23.01.18 u 23:25

Fudbalski klub Novi Pazar je dva meseca bez uprave, prethodna je izglasala istupanje iz lige, ali je nova to blokirala i kreće u posao ozdravljenja kluba.

Fudbal će se još kotrljati u gradu kraj Jošanice. Tako bar kaže ishod današnje skupštine kluba na kojoj je za prvog čoveka izabran Tarik Imamović.

– Ovo je čast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo klub, da ostanemo u ligi i postavimo jak temelj. Pravićemo strategiju oslanjajući se igrački na našu bazu, koju treba da stvaramo. Neophodna je dobra saradnja sa školama fudbala, koje bi nam ustupile igrače, uz zajednički interes – rekao je Imamović, a preneo Mondo.

Novi Pazar će nastaviti da se takmiči u Prvoj ligi Srbije, pripreme počinju sutra, a napravljen je plan i za finansijsko ozdravljenje kluba. Preuzeće se model koji je Nebojša Čović uradio sa KK Crvena zvezda, to jest napravljen je plan reorganizacije (UPPR).

– Želimo da razgovaramo sa poveriocima, da im isplatimo polovinu duga i izbegnemo stečaj i bankrot. Nemamo toliko sredstava da finansiramo redovno takmičenje i vraćamo dugove. Mislim da ćemo postići kompromis s poveriocima, da ne bi bankrotirali, a oni ostali bez ičega. Očekujem pozitivno rešenje. Postupak traje šest meseci, a ja se nadam da će klub opstati i takmičiti se – istakao je gradonačelnik Novog Pazara, Nihat Biševac.

Prva liga Srbije nastavlja se 10. marta, a Novi Pazar će u meču 16. kola gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

0
0

2 Komentara

  1. Zvezda dugove vraca jos uvek.o tome postoje dokumenta i u kss i u uppr i u fiba.sve pise.teorije zavere posle casova ljubavi ostavite za pred spavanje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter