0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ALIMPIJEVIĆ: Okrećemo se Olimpijakosu i Partizanu

Objavljeno: 22.01.18 u 21:47

Nakon što je Crvena zvezda stigla do 14. pobede u ABA ligi na gostovanju u Skoplju, Dušan Alimpijević, trener beogradskog tima je istakao da se crveno-beli okreću utakmicama koje slede.

Konačni rezultat ne oslikava realno stanje. Razlika je napravljena u drugom delu utakmice, uz ozbiljan pristup svih igrača, prve i druge petorke i mislim da je to bila ključna stvar da se utakmica završi ovako, sa velikom razlikom. Prisutna je ozbiljnost kod svih momaka, rekao je Alimpijević o utakmici protiv poslednjeplasirane ekipe ABA lige.

Posle ovog duela, Zvezdu u petak očekuje meč u okviru Evrolige protiv Olimpijakosa, dok u ponedeljak već sledi „večiti derbi“:

Utakmica je gotova, večeras idemo na put i za nas je nepotrebno da se u svakoj analizi osvrćemo za sobom. U petak nas čeka Olimpijakosa, u ponedeljak Partizan i to je to, zaključio je Alimpijević.

Nakon 17. kola, Zvezda zauzima drugo mesto na tabeli sa trijumfom manje u odnosu na prvoplasiranu podgoričku Budućnost.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter