4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POJAČANJE U POSLEDNJI ČAS: Zvezda u foto finišu potpisala dugo isčekivanog centra!

Objavljeno: 20.01.18 u 08:40

Košarkaški klub Crvena zvezda konačno je angažovao dugo isčekivano pojačanje pod košem i to u poslednjim trenucima prelaznog roka.

Iako se u toku jučerašnjeg dana šuškalo da bi crveno-bele mogao da pojača centrar slovenačke reprezentacije, Gašper Vidmar, do toga ipak nije došlo ali je na „Mali Kalemegdan“ stigao njegov zemljak Alen Omić.

Doskorašnji košarkaš izraelskog Hapoela je sa Zvezdom potpisao ugovor do kraja sezone i to u poslednjim minutima prelaznog roka, koji je na Jadranu trajao do petka u ponoć.

Kada je saznao za inicijalne kontakte i interesovanje crveno-belih , slovenački reprezentativac insistirao je na prelasku u Beograd i Crvenu zvezdu , u koju dolazi bez obeštećenja.

U timu iz Jerusalima, Omić je u Evrokupu prosečno beležio 8 poena uz 4,4 skoka, dok je z izraelskom šampionatu imao nešto slabije brojke, 7,7 poena uz 3,9 skokova.

Dvadesetpetogodišnji Alen Omić (216 cm) je tokom svoje karijere nastupao za Olimpiju, Gran Kanariju, Anadolu Efes, Unikahu a poslednji period proveo je u Izraelu, u Hapoelu iz Jerusalima.

0
0
4 Komentara
  1. Ma tako je odlicno resenje pod kosem…..al odlicno e sad monogo ozbiljnije sve izgleda idemo gigante jos jace idemooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo……

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter