4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ISTORIJA JE MOGLA DA BUDE DRUGAČIJA: Kako je Miroslav Đukić umalo završio u Dinamu iz Zagreba

Objavljeno: 19.01.18 u 17:50

Trener Partizana i nekadašnji reprezentativni defanzivac naše zemlje Miroslav Đukić bio je blizu ekipe iz Zagreba.

Đukić, koji je dobrim partijama u dresu Mačve i Rada zaslužio poziv Deportivo La Korunje, nakon čega je usledila selidba u redove Valensije i Tenerifa, pre odlaska u Španiju figurirao je kao pojačanje večitih rivala iz Beograda, Crvene zvezde i Partizana. Ipak, trener crno-belih je otkrio u izjavi datoj SOS kanalu da je najbliži od klubova iz lige bivše Jugoslavije bio – Dinamo Zagreb!

Svi pominju kako su Zvezda i Partizan vodili rat da me dovedu iz Rada. A niko se ne seća da sam u tom periodu bio najbliži Dinamu. Velimir Zajec je slao Kužea na Banjicu i nudio 350.000 maraka da pređem na „Maksimir„, otkrio je Đukić jednu od najinteresantnijih priča u poslednje vreme.

Ipak, umesto Zagreba usledila je Španija, gde je Đukić u dresu Deportiva i Valensije oduševljavao navijače na Pirinejima, a potom i trenerska karijera koja ga je u dva navrata dovela u Partizan.

 

 

0
0

4 Komentara

  1. ali je na zalos’ otisao u La Korunju pa u Valensiju..a da je ostao i otisao u jedan od 2 vecita velikana,presao bi direkt u Real ili nam Barsu ili(nesmem ni da pomislim-mozda Bajern ili Mancester..)nije on ni ovako lose prosao.Naprotiv.

    0
    0
    Odgovori
  2. Uff bre pa to je normalno, dinamovci i partizani su bili komšije u Zagrebu, pfc je stari klub iz ZAGREBAČKOG predgrađa muuahahahahahahaha…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter