0
AdmiralBet ABA Liga

SPORT NA TV: Partizan u Aleksandrovcu, Zvezda dočekuje Cedevitu, Srbija napada Švedsku na EP

Objavljeno: 14.01.18 u 08:50

Danas će u centru pažnje biti košarka i utakmice Partizana, odnosno, Crvene zvezde, ali će biti i zanimljivih fudbalskih duela širom Evrope.

Kako je u jeku Evropsko prvenstvo u rukometu, tako će nam danas vrlo interesantan biti drugi meč Srbije na šampionatu. ‘Orlovi’ se od 18:15h na Javnom servisu sastaju sa Švedskom, imaju ‘moranje’ protiv Skandinavaca, u suprotnom…

Posle dužeg vremena imaćemo priliku da u istom danu, jedan za drugim, gledamo mečeve Partizana i Crvene zvezde, u okviru ABA j.t.d. lige.

Partizan od 17 časova gostuje ekipi Igokee u Aleksandrovcu, u jednom od važnijih utakmica u sezoni. Taj meč igra se od 17 časova uz prenos na TV ArenaSport 1.

Na istom programu odmah posle tog meča, slika će ići u dvoranu ‘Aleksandar Nikolić’, gde će se od 19 časova sastati Crvena zvezda i Cedevita u derbiju runde.

Naravno, kao i svake nedelje, i ove ćemo imati priliku da gledamo nekoliko zanimljivih fudbalskih utakmica, a verovatno najzanimljivija će se igrati u okviru Premijer lige na ‘Enfildu’ između Liverpula i Mančester sitija. Taj susret počinje u 17 sati na SportKlubu 1.

Na tom istom kanalu od 20:45h ćemo gledati interesantan duel između Real Sosijedada i Barselone, a zanimljivo će biti i u Bundesligi od 18h kada se na Eurosportu 2 sastaju Borusije Dortmund i Volfzburg.

Evo kompletne sportske TV ponude za nedelju, 14. januar:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter