0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

HOTSPORT ANKETA: Evo ko su po Grobarima i Delijama bili najbolji igrači Partizana i Zvezde (ANKETA)

Objavljeno: 14.01.18 u 00:10

U novogodišnjim ‘semaforima’ HotSporta pružili smo šansu Grobarima i Delijama da izaberu najboljeg pojedinca u redovima svog voljenog tima u jesenjem delu prvenstva.

Krenućemo od lidera Superlige Srbije i tima koji je posle 25 godina prezimio u Evropi, Crvene zvezde. Delije su u HotSport anketi rekli svoje, pobedu je odneo napadač Ričmond Boaći. On je slavio sa 34 posto glasova, više nego duplo od drugoplasiranog Aleksandra Pešića sa 15 posto glasova. Treći sa 13 posto glasova Delija bio je Vujadin Savić. Pobedio je napadač iz Gane koji je prošle jeseni postigao 23 gola na 28 utakmica uz tri asistencije.

Sa druge strane i Grobari su rekli svoje. Ubedljivu pobedu odneo je golman Vladimir Stojković sa 40 posto glasova. Drugi je bio Everton Luiz sa svega 17 posto glasova, dok je trećeplasirani Zoran Tošić imao devet posto glasova Grobara.

Da li Crvena zvezda i Partizan mogu u osminu finala Lige Evrope?

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...
0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter