0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PREDSTOJI TEŽAK RAD: Miroslav Đukić jasno odredio prioritete u nastavku sezone

Objavljeno: 12.01.18 u 11:58

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić je na prvom ovogodišnjem okupljanu ekipe na SC Teleoptik, rekao da će ekipa spremno dočekati nastavak sezone u kome će imati visoke ciljeve.

Ipak, strateg crno-belih je istakao nastup u Ligi Evrope kao prioritet u odnosu na domaći šampionat.

 – Dobro smo pozicionirani, Partizan se uvek bori za trofeje. Mislim da smo sposobni za borbu na sva tri fronta. U ovom momentu je prioritet Evropa, dok je liga duga i ima vremena za nju – izjavio je Đukić novinarima na terenu SC „Teleoptik“ .

Shodno svojim prioritetima, Partizan će se na pripremama na Kipru sastati uglavnom sa ekipama iz Češke, ne bi li se srpski šampion što bolje pripremio za duele šesnaestine finala Lige Evrope sa Viktoriom iz Plzenja.

– Na Kipru ćemo igrati protiv šest protivnika, od toga dva do tri iz češkog prvenstva zbog Viktorije. Oni su doveli jednog igrača, a ostalo mislim da je slično kao prošle sezone. Cilj nam je da plasiramo što više mladih igrača, biće dolazaka i odlazaka – rekao je Đukić i dodao da će odlazaka biti samo u slučaju spremnih zamena.

Partizan će provesti u Beogradu dve nedelje, gde će obaviti bazične pripreme, nakon čega odlazi na Kipar I glavni deo priprema.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter