0
Domaći fudbal

PARNI VALJAK POKREĆE MOTORE: Đukić izvršio prozivku u Zemunelu, Vučelić oduševio motivacionim govorom!

Objavljeno: 12.01.18 u 10:20

Fudbaslki klub Partizan danas je zvanično počeo sa pripremama za prolećni deo sezone u kome klub ima najveće domete.

Crno-beli u nastavku šampionata žele da odbrane trofeje u nacionalnom prvenstvu i Kupu, a za razliku od prethodnih godina tu je i nastavak takmičenja na evropskoj sceni.

Zato srpski šampion od samog starta kreće vrlo ozbiljno u pripreme za narene izazove, pred koje je trener Miroslav Đukić okupio 34 igrača. Na njegovom spisku su:

Stojković, Jovičić, Stevanović, Trnić, Miletić, Jović, Bošnjak, Ostojić, Mitrović, Vulićević, Cucin, Vlahović, Miletin, Urošević, Antonov, Tošić, Janković, S Jovanović, Everton, Kosović, Jović, Nišić, Jevtović, Radin, Ilić, Đerlek, Suma, Pantinć, Birmančević, Ožegović, Đilas, Tavamba, Đ Jovanović.

Na prvom okupljanju, igračima i stručnom štabu obratio se i predsednik kluba, Milorad Vučelić, koji im je poželeo puno sreće u daljem radu i nastavku sezone.

Vucelic: Sreca svih nas ce zavisiti os toga kako vi budete igrali i pobedjivali. Dakle, sreca Partizana, momci, je u vasim rukama.

-Vi branite šampionsku titulu, branite Kup i igrate u Evropi koju ste zasluzili. Sada je na vama da ih odbranite. Zelim vam uspeh u svim takmicenjima. Kada vas ovako gledam, vi mi delujete nepobedivo. Prosto ne mogu da zamislim ko vas ovakve moze da pobedi. Porazi jesu sastavni deo fudbala, ali vas molim da se borite, da branite boje kluba, kao sto je rekao slavni Duško Radović: „Za druge se navija, Partizan se voli“- rekao je Vučelić.

Iz SC Teleoptik: Stefan Smuđa

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter