0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OGLASIO SE SPORTSKI DIREKTOR: Iliev govorio o Stojkoviću, Ivanoviću, Petroviću, Partizanovoj deci…

Objavljeno: 12.01.18 u 11:00

Fudbalski klub Partizan je ovoga jutra startovao sa svojim pripremama na SC Teleoptik, gde je trener Miroslav Đukić izvršio przivku igrača.

Razumljivo, jedna on najzanimljivijih ličnosti na ovom okupljanju bio je sportski direktor crno-belih, Ivica Iliev, kojeg su novinari imali mnogo toga da pitaju kada je u pitanju zimski prelazni rok.

Srpski šampion je za sada završio samo jedno pojačanje i to levog beka, Slobodana Uroševića koji je stigao iz Napretka, a Iliev je najavio da će uskoro stići još novih igrača.

-Krenuo je prelazni rok, polako se zahuktava. U Evropi je ista situacija. Slavili su se praznici, pa su poslovi malo usporili. Mi imamo neke želje. Za sad smo doveli Urosevića, krenuli smo od odbrane. Brzo smo reagovali, a sada nam preostaje dalji rad. Pozicije koje su nam goreće i koje mogu da postanu goreće moraćemo da zatvorimo. O imenima ste već pisali. Sve ambicije smo do sada ispunili, nadam se da ćemo ih inadvisviti- počeo je izlaganje sportski direkor Partizana, koji je najavio da će neki igrači iz omladinske škole u narednom periodu dobiti šansu u prvom timu:

-Imamo neloliko igrača u godinama i možda bi moglo da dodje do sporazuma. Sa nekoliko nijih smo raskinuli ugovore, domaćinski. Sada će njih zameniti naša deca, time se ponosimo i verujem da ćemo u ovoj polusezoni iznedriti nove talente- rekao je Iliev.

Naravno pristune novinare zanimala je situacija oko jednog od najboljih pojedinaca tima, golmana Vladimira Stojkovića, za koga se govorilo da bi ove zime mogao da napusti Humsku.

-Vladimir Stojković je golman Partizana i on ima ugovor do leta, koliko ja znam. Tako da ga smatram nasim igračem- jasan je Iliev.

Juče je већина srpskih medija prenelo informaciju da je najbolji igrač Spartaka, Đorđe Ivanović, praktično već dogovorio sve uslove sa crno-belima, međutim nedugo zatim su iz subotičkog kluba demantovali ove glasine.

-Ivanovic iz Spartaka je vrhunski igrač, jeste zelja Partizana, ali ne mogu više ništa da kazem o njegovom dolasku- nije mnogo otkrio sporski direktro srpskog šampiona, koji je krajem jesenjeg dela šampionata izdvojio Radosava Petrovića kao jedan od najvećih prioriteta u januarskom prelaznom roku.

-Pokusao sam još u letnjem prelaznom roku da vratim Petrovića. To je igrak kog svim srcem želim i koji bi za 50 posto učinio Partizan jačim. Igrači koji su sa njim ranije sarađivali kažu mi da imaju neverovatnu želju da dođe. Gledajuci njegovo majstorstvo i igre u reprezentaciji i stranim klubovima, to bi bila od većih bombi u ovom prelaznom roku, da se tako našalim- rekao je Iliev, koji nema dilemu da će Partizan biti još jači na proleće.

-Partizan će sa ovim sastavom biti jači nego što je bio. Trener je tu već šest meseci, mnogi igrači će odraditi kompletne pripreme. Uigranost je jako važna, a verujem da će se i igrači koji stignu lako uklopiti jer će biti kvalitetni.- zaključio je Iliev.

Iz SC Teleoptik: Stefan Smuđa

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter