0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

NOVI UDAR NA KASU: Zvezda plaća novu kaznu Evroligi, ali joj se ukida zabrana

Objavljeno: 11.01.18 u 23:00

Krajem 2017. godine crveno-beli su imali određenih problema, gde su im je čak bilo zabranjeno angažovanje novih igrača.

Naime zbog neispunjenih finansijskih Crvenoj zvezdi je u periodu od 14. novembra do 12 decembra bolo zabranjeno dovođenje novih igrača, ali je nakon toga klub reagovao i rešio probleme.

Zbog toga će srpski šampion ostati samo na finansijskoj kazni, pošto će u narednom periodu morati da isplati 15. 000 evra za birokratske potpuke pomenutog procesa, a zabrana igrača je ukituta 12. decembra.

-Finansijski panel Evrolige sankcionisao je Crvenu zvezdu zbog neuspeha kluba da ispuni finansijske obaveze. Tokom leta Kontrolna komisija Evrolige imala je sastanak sa klubom kako bi se situacija popravila, ali pošto je klub bio neuspešan u izvršavanju zacrtanog plana, Kontrolna komisija je rešila da predmet da Finansijskom panelu. Panel je zabranio klubu dovođenje igrača od 14. novembra do 12. decembra, dok se čekala odluka. Tokom procesa, klub je rešio sve dugove. Finansijski panel je zato rešio da 12. decembar bude kraj zabrane Zvezdi za dovođenje novih igrača- stoji u saopšrenju Evrolige, koje je preno specjalizovani sajt „Eurohoops“.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter