7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BOAĆI IMA PLANOVE SA ZVEZDOM? Napadač obradovao navijače objavom na društvenim mrežama

Objavljeno: 10.01.18 u 19:34

Jedan od fudbalera iz Superlige koji se ove zime nejviše spominje jeste svakako Ričmond Boaći.

Za reprezentativca Gane vlada veliko interesovanje, a navijači Crvene zvezde se još uvek nadaju da bi Boaći mogao da ostane do kraja sezone.

Dosta je napadač pomogao crveno-belima u prolasku grupne faze u Ligi Evrope, plasmanu u evropsko takmičenje, ali i prvoj poziciji koju Zvezda trenutno zauzima u Superligi. Širok je spisak stvari zbog kojih bi navijači Zvezde voleli da Boaći ostane u Ljutice Bogdana.

Ipak, uzeći u obzir da bi nekoliko dobrih ponuda moglo da stigne na adresu crveno-belih ovih dana, Crvena zvezda će teško uspeti da zadrži Ričmonda Boaćija. Bilo kako bilo, on je još jednom probudio nadu kod pristalica kluba poslednjom objavom na društvenoj mreži Tviter:

– Počeli smo pripreme za drugi deo sezone. U crvenoj zvezdi smo uvereni u osvajanje ‘duple krune’ i nastavak takmičenja u Ligi Evrope i posle mečeva sa CSKA iz Moskve.

0
0

7 Komentara

  1. A, Boaći će nastaviti da rešeta mreže, kao u ligi Evrope! Pošto ga niko neće, iako su mnogi klubovi bili stali u red za njim, kod njega je prelomila ljubav prema Zvezdi i odlućio je da ostane, na radost „Delija“.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter