2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDAN TERZIĆ: Neće biti bure, Donald i Le Talek mogu da idu, debeo nam je dosije!

Objavljeno: 09.01.18 u 12:45

Posle zvaničnog okupljanja ekipe i obraćanja u svlačionici, medijima se obratio generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić.

On je istakao da u ovom prelaznom roku neće biti bure, da trener Vladan Milojević traži samo dva igrača i da će biti prodaje pojedinaca.

– Biće ovo miran prelazni rok, bez mnogo bure. Trener Vladan Milojević mi je rekao da su mu potrebna samo dva igrača. Dolazak njih zavisiće isključivo od odlazaka. Ričmond Boaći može da ide, jer Zvezda živi od prodaje. Kada je reč o Donaldu i Le Taleku, sa njima razgovaramo, obojica imaju ozbiljne ponude iz inostranstva – rekao je Terzić.

Kada je reč o žalbi UEFA na odluku da se meč sa CSKA u Ligi Evrope igra bez pristuva publike, Terzić je rekao:

– U četvrtak ističe rok do kojeg moramo da dostavimo dopis UEFA o našoj konačnoj odluci, da li ćemo se žaliti ili ne. Posle toga imamo još tri dana da završimo sa pisanjem žalbe i pošaljemo je. Svesni smo da imamo podebeo dosije u UEFA. Videćemo, očekujemo konačnu odluku do kraja januara.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter