1
Domaći fudbal

PLAN I PROGRAM: Evo kako će se Partizan spremati za Plzen i ko je prvi rival na pripremama

Objavljeno: 08.01.18 u 13:08

Za razliku od fudbalera Crvene zvezde, Partizan će pripreme za drugi deo sezone početi dan kasnije u sredu.

Prozivka je zakazana za 10 časova u SC Teleoptik. Crno-beli će u Beogradu ostati do 24.januara kada sledi put na Kipar i u Limasolu se ostaje do 9. febraura. Prvi meč sa Viktorijom iz Plzena na programu je 15. febrara u Beogradu.

Na Kipru su planirani prijateljski mečevi protiv poljskog Gornjika 27. januara, Slovana iz Libereca dva dana kasnije, ukrajinske Zirke (1. februar), čeških Teplica (3. februar), letonske Liepaje (6. februar) i beloruskog Šahtjora (8. februara).

0
0
1 Komentara
  1. Partizan opet pravi gresku koju godinama cini. Startuje pripreme bez pojacanja a rasprodaje najbolje. Zato ne lici na dobro! Ika Iliev secira igrru Tawambe javno ,sto je dosta diskutabilan pristup poslu iz vise razloga. A prica da bez Evertona u prvom mecu protiv Viktorije i nema smisla insistirati na njegovom ostanku…!? Da ne poverujes, koji je to diletantizam ili vrhunski cinizam! Pa. igrace drugi igraci,a svaki sledeci igrace Evi.Ima valjda ko c ega odmeniti. Ako dodje Zdjelar-eto resenja za prvi mec, sa Raccom pogotovo! Znate sta, ja ozbiljno sumnjam da su oni namerili da prodaju sve sto vredi i glume naivne slikare. Jedino dobro u svemu tome dugorocno je sto ce decu prikljuciti prvom timu jer ima tu vrhunskih talenata.Medjutim, ne zavaravajmo se, tim koji spremaju nema sansi u borbi sa CZ koja je vec skrojila top tim za prolece. Trebalo je ranije razmisljati o veznim , zadnjim i prednjim . Bas dok je Zvezda kupovala malog Radonjica, Krsticica i Joviccica, igrace super potencijala,Ika je spavao na mislima da mu je Milan Radin top resenje! Ma, idi bre!Neka pod hitno kupe Racu i Zdjelara, Ivanovica i Nikolica, Urosevica i Aksentijevica(ako ne moze Milan Gajic)! I dokazu da ozbiljno razmisljaju o tituli i Evropi, perspektivi kluba i tima! Neka cute i ne lazu nas barema rade suprotno od zelja navijaca. Eto, neka prodaju Tawambu ako im je on takticki problematican. Sta je sa Govu-om iz Kajrata? Pa bolje ga je platiti i 800K i prodati ga kasnije za 3-4 mil. nakon godinu i po dana nego tako slabiti tim! Neka madjionicar Ika nadje novog Lea, boljeg takticki Tawambu, ali neka to radi brze, sta je radio celu polusezonu? Zvezda ih je totalno nadigrala na trzistu i to ce se grozno osvetiti u daljoj perspektivi. I vec, naravno, vidimo tu gresku!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter